Streama esport

Att kolla på esportstreamer är såklart en stor del av att betta. Det är genom att kolla på esportstream du kan njuta av matcherna du bettat på. Det är också ett ställe där du kan analysera spelare och matcher. För närvarande finns inte livebetting på esport men det är inte omöjligt att det kommer i framtiden. Då kommer en bra streamsajt att vara absolut nödvändig för att kunna njuta fullt ut av det.

Twitch loggaDet finns redan idag fantastiska val för bra esportstreamer. En av de bästa och mest populära sajterna är nog Twitch. Twitch erbjuder både streamer av bra kvalitet och ett stort utbud spel.

Esportstreamens kvalitet
Naturligtvis är bildkvaliteten viktig när man streamar esport. På Twitch och många andra sajter kan detta enkelt justeras så att det passar din uppkopplingshastighet. En stream av högre kvalitet kräver snabbare nät så ibland kan en lägre kvalitet av esportstream vara att föredra eftersom det kommer att vara det enda valet utan eftersläpning (en stream som fastnar då och då). Därför är kvalitetens justeringsmöjlighet en viktig funktion att leta efter på en streamsajt.

Tillhandahållande av matcher
På Twitch finns ett bra utbud av olika esportstreamer. Du kan i princip hitta vad som helst där. Under större evenemang finns möjligheten att hitta flera streams för samma turnering så du kan se mer än en match på samma gång.

Här är en lista på några av spelen du kan hitta streams från på Twitch: