Betta på Starcraft

Att betta på StarCraft kan vara både roligt och svårt. Första steget när du vill göra en esportsatsning på StarCraft är att hitta någonstans att göra det. Här är några val du kan använda för att göra just det.

E-sport sida Omsättningskrav Bonus Minimum odds Besök

Betsafe
6x 100% upp till 500kr + 100 free spins 1,80 Hämta Bonus

Betsson
6x 100% upp till 500kr + 100 free spins 1.80 Hämta Bonus

Unibet
11x 100 free spins 1,40 Hämta Bonus

StarCraft är skapat av Blizzard Entertainment och släpptes 1998 i sin första version. Den senare versionen, StarCraft 2, släpptes 2010 och är fortfarande ett väldigt populärt spel. Exakt när det blev populärt att betta på spelet är svårt att säga men några år efter släppet 2010 började det också bli mer populärt att betta på StarCraft 2 spel.

En av anledningarna till att StarCraft betting har blivit så stort är sändningen som gjort det väldigt lätt att se spelen och följa de olika proffsspelarna i StarCraft. Detta har gjort det möjligt för människor att komma i kontakt med proffsspelare och det är nog till viss del en viktig komponent för att skapa intresse för betting på StarCraft.

starcraft gubbar och betting

Spelets kommentatorer har också haft stor slagkraft för skapandet av det ökade intresset för StarCraft rent generellt liksom för att betta på StarCraft. Deras passion under spelen har säkert fått folk att få upp ögonen för spelet och också ökat intresset för esportbetting på StarCraft.

Proffsen som spelar StarCraft har också påverkat hypen med betting på matcher. Profiler som Naniwa och andra starka personligheter har säkerligen också gjort folk mer passionerade för spelet och på så sätt också gjort betting på StarCraft mer populärt.

Den riktiga grunden för intresset av StarCraft och spelets popularitet kommer från Korea. Det är där spelet blev riktigt stort först och det är också där det är störst än idag. Man hittar också de bästa och mest proffsiga StarCraft-spelarna i Korea.