Unibet esport betting

Rating: 4.2/5
11x Omsättningskrav
Hämta Bonus
100 free spins
Unibet Recension
Grundades 1997
Svenskt språk Ja
Platforms CSGO, Dota 2, League of Legends, Starcraft 2
Minimum odds 1,40

Unibet har ett bra utbud av esportsspel att betta på. Dessa inkluderar Starcraft 2, League of Legend och mer. Bettsidan vänder sig till spelare både på stationär dator liksom mobil eller plattanvändare. Gränssnittet är enkelt att hantera och Unibet bör vara en av de sidorna spelare använder för att jämföra esportodds.

Tillgängliga Esport spela att spela på

Hur man spelar på Esports på Unibet

Först och främst, om du vill spela med riktiga pengar på Unibet måste du registrera ett konto. Sen har du valet att göra en insättning och också att få en insättningsbonus. Du hittar de tillgängliga esportsspelen i oddsdelen under kategorin “esport”.

Först väljer du laget eller spelaren att betta på och gör en satsning. Om du till exempel satsar €10 och oddsen är 2.50, får du tillbaka €25 om du vinner, vilket ger dig coola €15 i vinster.

Annat att veta om sidan

Unibet är ett bettföretag som funnits på nätet sedan 1997. Förutom att erbjuda esport har de ett brett utbud av andra sporter att betta på, en unik pokermjukvara och ett prisbelönt casinorum.

Sportbettsidan är känd för dess generösa erbjudanden, med regelbundna bonusar och gratisgrejer.

Insättnings- och Uttagsmetoder

Unibet riktar sig till en vid bredd insättnings- och uttagsmetoder. Dessa inkluderar VISA, MasterCard, Trustly, SKRILL, NETELLER med mera. Det finns flera andra alternativ men dessa är de mest använda.

Kundtjänst

Om du har frågor angående esportsbetting på Unibet finns kundtjänstteamet hos Unibet tillgängliga via telefon, e-post och livechat. Kundtjänsten hos Unibet är vänlig och hjälpsam.

Hämta Bonus Unibet