Redbet esport betting

Rating: 4.1/5
x11 Omsättningskrav
Hämta Bonus
100% upp till 1000kr
Redbet Recension
Grundades 2002
Svenskt språk Ja
Platforms Dota 2, League of Legends, Starcraft 2
Minimum odds 1,50

Om du letar efter sidor som erbjuder bett på eSports så är Redbet ett bra alternativ. De har odds på Starcraft, DOTA, League of Legends med mera. Även om eSportbetting är relativt nytt på Redbet så fann vi deras utbud av spel tillfredsställande. Speciellt under större turneringar som Dreamhack osv.

Tillgängliga spel på Redbet

Hur man spelar på eSports på Redbet

För att börja betta på Redbet måste spelare registrera ett konto. Efter detta måste en insättning göras för att tjäna riktiga pengar i sportboken. Du hittar de eSportsspel som finns tillgängliga för bets i odds- delen. Som tur för oss så stöder Redbet både stationära och mobila användare som smartmobiler och surfplattor. Detta gör det enklare för oss att betta var som helst med Redbet. Så länge vi har en anordning som är uppkopplad till nätet och en webbläsare.

Oddsen som presenteras på Redbet är ganska bra för esportbetting. Men se till så att du registrerar dig på andra esportbettingsidor också, så du alltid får de bästa satsningarna. Med nätet är du bara ett klick ifrån andra sportsbooks.

Annat att veta om sidan

Redbet har funnits sedan början på årtusendet. De fokuserade tidigt på sportbok och poker. Redbet har sin största kundbas i Skandinavien men har blivit populärt även i andra delar av Europa. Förutom sportbok och poker erbjuder de också casinospel

Insättnings och Uttags Metoder

Då den är en internationell nätsportbok har Redbet en mängd insättnings och uttags metoder tillgängliga. Några av de mest populär inkluderar Trustly, Skrill, Neteller, VISA; MasterCard osv. Du kan läsa mer om tillgängliga metoder på deras sida.

Kundtjänst

Har du problem med eSport på Redbet? Inga problem. Redbet har en mängd kanaler där du kan få hjälp av deras kundtjänstteam. De har livechat, e-post, telefon och du kan till och med skriva brev till dem. Kundtjänsten är däremot inte öppen 24/7, vilket inte är optimalt, men öppettiderna är ok, från 09.00 till 01.00 CET varje dag.

Hämta Bonus Redbet