Mobilebet esport betting

Rating: 3.9/5
5x Omsättningskrav
Hämta Bonus
100% upp till 3000kr
Mobilebet Recension
Grundades 2014
Svenskt språk Ja
Platforms CSGO, Dota 2
Minimum odds 1,80

Även om Mobilebet har funnits lika länge som andra eSports-bettingrum listade här på sidan så är det värt att kolla in. För sportbetspelare har de ibland extra bonusar och gratisgrejer när spelare gör en satsning. De har också ett snyggt välkomstpaket för nya spelare.

Hur man bettar på Esports hos Mobilebet

Först och främst måste spelare ha ett konto hos Mobilebet för att betta med riktiga pengar på sidan. Registrering är enkelt. Sedan är frågan hur man gör en insättning. Du kan läsa mer om de olika insättningsmetoderna nedan. Efter detta, kolla in oddsdelen på Mobilebet för att hitta de kommande esportspelen. Utbudet av eSportspel varierar beroende på säsongen.

För spelare som inte egentligen använder stationär dator och föredrar att spela på mobil och/eller platta på sidan så har Mobilebet byggts för att tillmötesgå de spelarna också. Sidans namn kanske är en ledtråd. Vi tycker det är ganska enkelt att satsa på Mobilebet iallafall.

Om Mobilebet i allmänhet

Sedan lanseringen 2014 har Mobilebet blivit mer och mer populärt bland spelare. Oddsen är ganska bra jämfört med andra rum och de har speciella program för sina mest lojala spelare. För att vi är intresserade av att få ut det bästa av vår betting så tycker vi att Mobilebet bör kollas in innan du gör en satsning.

Förutom att de erbjuder en snygg sportbok så förser Mobilebet spelare med chansen att spela på nätet och live casino.

Insättnings och Uttags metoder

Det tar bara ett par minuter att göra en insättning hos Mobilebet beroende på vilken insättningsmetod du väljer. De mest populära är VISA, MasterCard, banköverföring, Skrill och Moneybookers.

Kundtjänst

Det finns tre val tillgängliga för att ta kontakt med kundtjänst och Mobilebet: livechatten som är öppen under vissa tider, e-post och hederlig gammal land-post. Vi föredrar att få hjälp via live chat, men smaken är delad. Om livechat inte är öppet hos Mobilebet så skickar vi helt enkelt e-post.

Hämta Bonus Mobilebet