Betsson esport betting

Rating: 5/5
6x Omsättningskrav
Hämta Bonus
100% upp till 500kr + 100 free spins
Betsson Recension
Grundades 2001
Svenskt språk Ja
Platforms CSGO, Dota 2, League of Legends, Starcraft 2
Minimum odds 1.80

Nätsportsboken Betsson har snygga sportsbooks för eSport. Oddsen är konkurrenskraftiga och välkomstbonusen för nya insättare är bra. Betsson har funnits länge nu när det gäller att betta på nätet. Här kan du spela på eSport spel som Starcraft, CSGo och många fler. Utbudet av eSports spel tillgängliga för betting hos Betsson växer.

Spel att betta på hos Betsson

Hur man spelar på eSport hos Betsson

Det finns två sätt du kan spela på sportsboken hos Betsson.

  1. Spela direkt på deras sida
  2. Ladda ner Betsson appen till mobil/platta

De kanske inte är den första sportsboken som erbjuder spelare att spela antingen direkt på sidan eller ladda ner appen. Vi tycker dock att valen passar oss utmärkt. Appen som Betsson har gjort för att spela på till exempel eSport har gjort det mycket roligare och enklare för oss att satsa på vårt favoritlag eller favoritspelare.

Men om du känner att du är en spelare av den gamla skolan så kan du välja att betta på sidan också. Allt du behöver göra är logga in på ditt Betsson konto och hitta odds-delen. Här hittar du de kommande esportsspelen som du kan betta på.

Om Betsson i allmänhet

Betsson är ett snabbköp när det gäller att erbjuda sportbetting, casino, poker och bingo. De har ett enormt utbud spel och erbjuder regelbundet sina aktiva spelare olika bonusar och gratisgåvor. Sidan flyter bra både för stationära användare och spelare på mobil eller platta.

Insättnings och uttagsmetoder

Det finns många alternativ när det gäller att sätta in eller ta ut pengar från sidan. De mest använda är banköverföring, Trustly, VISA, MasterCard, Skrill och Neteller. Men det finns ännu mer val om du kollar in deras kundtjänstsida för Insättning och Uttag.

Kundtjänst

När du börjar på en ny bettingsajt fins det alltid frågor. Lyckligtvis så har Betsson 24/7 kundtjänst. Live kundtjänsten tar ca 30 sekunder innan de svarar, e-post tar kanske 30-60 minuter att får svar från. Och om du ringer Betssons kundtjänst svarar de troligtvis på mindre än 2 minuter.

Hämta Bonus Betsson