Betsafe esport betting

Rating: 4.9/5
6x Omsättningskrav
Hämta Bonus
100% upp till 500kr + 100 free spins
Betsafe Recension
Grundades 2006
Svenskt språk Ja
Platforms CSGO, Dota 2, League of Legends, Starcraft 2
Minimum odds 1,80

Att betta på esports på Betsafe är ett bra val eftersom det är en välkänd bettingsida med många val när det gäller betting. De erbjuder mest esportbetting på DOTA 2 men det är något som säkert kommer att ändras med tiden. Eftersom det växande intresset för esport är stadigt så tror vi på att mer och mer esportspel kommer att läggas till på deras sida. Idag har de några andra esporter förutom DOTA 2 också, en av dem är till exempel CSGO.

Betsafe grundades runt 2002. Det gör det till en ganska erfaren bettingsida i dagens värld där nya bettingsidor kommer upp hela tiden. De började med esport ganska tidigt och med det breda utbud du kan betta på hos Betsafe så var det inte konstigt att de gjorde det.

Betsafe startade i Skandinavien men har nu blivit ett stort namn även i andra Europeiska länder. För närvarande får de europeiska kunder som går med i Betsafe en bra välkomstbehandling. De har flera specifika landssektioner nu med stöd och betalningslösningar tillgängliga som är skräddarsydda för varje land.

Hämta Bonus Betsafe