Betta på League of Legends

Leauge of Legends, också känd som lol, är ett av de största esportsspelen som folk bettar på. Se till att du kollar in den här guiden innan du gör din första Leauge of Legends-satsning. Vi ska försöka ge dig lite tips som förbättrar din bettingstrategi för League of Legends.

E-sport sida Omsättningskrav Bonus Minimum odds Besök

Betsafe
6x 100% upp till 500kr + 100 free spins 1,80 Hämta Bonus

Betsson
6x 100% upp till 500kr + 100 free spins 1.80 Hämta Bonus

Unibet
11x 100 free spins 1,40 Hämta Bonus

Betta på League of Legends med riktiga pengar

LeagueofLegendsFörst och främst se till att du har kollat in bettingrummen som tar bets på League of Legends. Vi har listat några av rummen nedan. Oddsen varierar beroende på rum. Även om ett rum ena dagen har de bästa oddsen på League of Legends så kan de ändras nästa dag på ett annat rum.

Och sen finns det välkomstbonusar för nya spelare när de registrerar sig på ett rum och gör en första insättning. Detta betyder att spelare kan få ännu mer pengar att satsa på League of Legend spel även om dessa pengar kallas bonus och ganska ofta kräver någon slags omsättning.

Strategier och tips på hur man bettar på League of Legends

Information är kung. Detta gäller det mesta i livet och är lika sant när det gäller att bli en framgångsrik betting spelare på League of Legends. Den fundamentala strategin för att bli en bra spelare är att aktivt söka information på proffs-spelen och lagen som spelar de stora turneringarna. Ju mer du vet om lagen och spelarna som möter varandra desto större är dina chanser att göra en vinnande satsning. Naturligtvis spelar turen roll också, men det är alltid bättre att ha oddsen på din sida.

Det finns massor av information att hitta. Kolla in Youtube, Twitch till och med Twitter och du kommer att hitta massor med data att analysera. Det kanske låter tråkigt men det är nödvändigt om du vill vara framgångsrik med att betta på League of Legends.

Naturligtvis ska betting vara något kul som kan ge krydda till spelet. Men det är ännu roligare om du kan tjäna några kronor.