Betta på HOTS

Här kommer lite information om hur man bettar med riktiga pengar på Heroes of the Storm. Spelet kallas oftast för bara HOTS (Heroes of the Storm). Det här spelet släpptes 2015 så det är ett nyare spel jämfört med de flesta vi nämner här på sidan. Att hitta ett ställe att betta på HOTS kan därför vara lite svårare, eftersom det är ett nyare spel. Ställen där du kan betta på Heroes of the Storms kan du se nedan.

Spelet Heroes of the Storm är framtaget av Blizzard. Spelet har blivit väldigt populärt på kort tid och det ser ut som om det kommer att bli en stor succé. Därför kan vi tänka oss att det också kommer att bli väldigt populärt att betta pengar på Heroes of the Storm.

heroes of the storm betting

Eftersom Heroes of the Storms är ett relativt nytt spel kan bettingsidorna med e-sportspel tveka lite med att köra igång med odds på matcher. Anledningen är att de inte kommer att ha så mycket data om spelare och matcher så det blir svårt för dem att sätta rätt odds på spelen. Detta kan såklart ge bra chanser till de som vill betta på spelet.

När spelet HOTS blir äldre och både publiken och betting företagen vänjer sig vid spelets dynamik kommer säkert fler sidor att erbjuda bets på HOTS.