Betta på Hearthstone

Det krävs inte ett geni för att börja betta på Hearthstone. Men det finns några saker som kan vara bra att veta innan du gör din första satsning på spelet. Hearthstone är ett kortspel som spelas på nätet mellan två personer. Det är ett spel som kräver skicklighet och en god portion tur. Resultatet är aldrig säkert vilket gör spelet mer intressant från ett bett-perspektiv.

I den här guiden vill vi presentera några rum som erbjuder esportssatsningar på Hearthstone. Vi vill också ge ut lite tips som kan vara bra att ha när du väl börjar spela.

Betta på Heartstone med riktiga pengar här:

E-sport sida Omsättningskrav Bonus Minimum odds Besök

Betsafe
6x 100% upp till 500kr + 100 free spins 1,80 Hämta Bonus

Betsson
6x 100% upp till 500kr + 100 free spins 1.80 Hämta Bonus

Unibet
11x 100 free spins 1,40 Hämta Bonus

Våra HearthStone tips och betting strategier
Det första är att hitta en eller flera bettingsidor som erbjuder betting på HearthStone. Spelets odds varierar från sida till sida. Det lönar sig alltid att jämföra oddsen mellan de olika sidorna. Det kan också vara en idé att använda sportsbokbonusen som de flesta sidorna erbjuder bettingspelare.

heartstone betting

Liksom HearthStone är betting ett spel som kräver både ett analytiskt tänkande och en portion tur. Så kom ihåg att betting är något som spelas på sikt. Även om du kanske är på ett vinnarstråk därför att du satsat på rätt HearthStone spelare från början så kan variation ställa till det för dig. Därför är det optimalt att alltid hålla reda på hur mycket du satsar och följa upp din HearthStone-bettingstrategi.

Ett annat bra tips om du bestämt dig för att betta på HearthStone är att göra din hemläxa. Vad vi menar med det är att du bör observera proffsen i HearthStone och se hur det går för dem. Hur presterar de just nu innan och under en stor turnering? Är de mentalt fokuserade eller är de på sniskan? Sådana saker kan göra stor skillnad på en spelares prestanda och resultatet i din plånbok.

Du kan följa streams på Twitch, kolla in HearthStone-kanaler på Youtube och till och med följa spelare på Twitter och Instagram. Information är din vän och ju mer du vet desto bättre.