Betting på DOTA 2

Om du är ute efter att betta på DOTA 2 så har vi kanske lite tips för dig innan du gör en satsning. Nedan har vi listat några av de populära rummen för esportbetting. speciellt på DOTA. Dessutom har vi lite allmänna råd för hur man bettar på DOTA, som kan komma väl till hands.

Dota2bildHär kan du betta på DOTA 2 Spel:

Några bettingtips på DOTA
När det gäller betting på DOTA så är en generell regel att hålla ett öga på proffsscenen. Håll dig uppdaterad med de senaste spelen som spelas på streamer som Twitch och Youtube (e.g. ESL-kanalen). Ju mer du vet om proffsen desto större chanser har du att gå vinnande ur DOTA-betting. Se också till så att du jämför oddsen mellan de olika bettingrummen. Du bör alltid spela med de bästa oddsen, små saker gör stor skillnad. En bettingbonus kan dock kompensera för dåliga odds. Det är en bedömningsfråga.

Oftast i DOTA satsar du på vilket lag som ska vinna. Antingen är det ett lag mot lag spel eller så satsar du på vilket lag som ska vinna en hel turnering. Detta tar oss tillbaka till vårt tips för DOTA om att hålla ögonen på proffsen som spelar. Om du vet hur de har presterat på de senaste spelen jämfört med varandra så kan du kanske sia om framtiden och göra en kvalificerad satsning.

Betta på DOTA med riktiga pengar Men kom ihåg att betting är ett spel som spelas på lång sikt. Satsa inte mer än du har råd att förlora och se till så att du håller koll på dina vinster och förluster så att du kan analysera din strategi för att se om den är solid eller dålig för spel på DOTA.

Stora Turneringar på DOTA.

  • World Cyber Arena WCA
  • DOTA MAJOR Championships
  • The Summit

Om spelet DOTA 2
DOTA2 släpptes först 2013 efter att ha varit i beta sedan 2011, spelet är producerat av VALVE och är en uppföljare till Warcraft 3 map Defence of the Ancients (DotA). Spelet är ett av de mest spelade på Steam och intresset både för att spela och för att se andra spela har ökat I popularitet sedan dess.

Spelet tillhör MOBA-genren (Multiplayer Online Battle Arena). Två lag “Dire” och “Radian” spelar mot varandra. Spelets mål är att förstöra det andra lagets bas.