Betta på CSGO

Här är några förslag för alla som vill betta på CSGO, Counter Strike Global Offensive. Det är inte något du hittar på varje bettingsida, men i listan nedan kan du vara säker på att alla erbjuder betting på CSGO. Det är faktiskt ett av de mer populära spelen när det kommer till esportbetting, så jämfört med många andra är det lättare att hitta bettingsidor som accepterar betts på CSGO.

E-sport sida Omsättningskrav Bonus Minimum odds Besök

Betsafe
6x 100% upp till 500kr + 100 free spins 1,80 Hämta Bonus

Betsson
6x 100% upp till 500kr + 100 free spins 1.80 Hämta Bonus

Unibet
11x 100 free spins 1,40 Hämta Bonus

Spelet Counter Strike släpptes 1999 och blev en stor succé med en gång. På den tiden var det Counter Strike och spelet DOOM, som var de två första FPS-spelen, som var mest populära.

Spelet CSGO (Counter Strike Global Offensive) släpptes 2012 och är hittills väldigt framgångsrikt. Eftersom CSGO också är underhållande att titta på har det blivit stort inom betting. Och eftersom det är ett av de mest välkända spelen inom esport är det även populärt att betta med pengar på CSGO.

Det vanliga objektivet med spelet är terrorister vs anti-terrorister. Ett lag har som mål att placera en bomb och det andra lagets mål är att förhindra dem. Varje lag kan ha olika antal spelare men det är vanligtvis samma antal varje gång.

CSGO betting bild

När du satsar pengar på CSGO är det vanligtvis vinnaren av en turnering eller vinnaren av ett specifikt spel du satsar på. Det finns såklart många olika lag och matcher att satsa på i csgo. Några av de mer välkända lagen listas nedan.

Välkända CSGO lag att betta pengar på:

  • FNATIC
  • EnVyUs
  • Ninjas in Pyjamas
  • Team Dignitas
  • Flipsid3

Det är under de större turneringarna av CSGO du hittar de flesta oddstillfällena. Dessa turneringar körs inte varje vecka så det kan hjälpa att hålla reda på när de stora turneringarna spelas.

Några av de stora CSGO eventen:

  • CS:GO Champions League
  • StarLadder Starseries
  • ESL ESEA Pro League
  • Fragbite Master CS:GO

CSGO bettingstrategi
Du bör alltid följa de kommande lagen och deras form. Ibland kan ett nytt lag bli underskattat men då måste du också hitta det laget och det är inte alltid lätt. Därför kan det vara bra att titta på flera mindre CSGO-turneringar via olika streamer när du letar efter lite extra skärpa.

De större matcherna som vanligtvis är de roligaste att betta på har inte alltid de bästa oddsen. Eftersom oddsskaparna känner topplagen väl kan det vara enklare att hitta bra odds i ett mindre välkänt spel.

Lagens form är alltid viktig. Även de bästa lagen kan gå igenom perioder där de inte presterar sitt bästa. Om du är uppmärksam kan du märka det tidigare än andra.

När spelet har en ny karta eller stor uppdatering finns alltid en chans för överraskningar. Detta betyder att de mindre bra lagen kan ha en bättre chans. Vid sådana tillfällen kan det vara av mer värde att satsa på det otippade laget i CSGO.